Bugun...



MİLLETİN DURDURDUĞU YERDE DURAN PARTİYİZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Türkiye Buluşmaları kapsamında Yalova’ya geldi. Yazıcı, AK Parti Merkez İlçe binasında Basın mensupları ile buluştu. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı'nın Basın Açıklaması Programına ; AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol, Ahmet Büyükgümüş, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Özyılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Salihan Dicle Şimşek, İl Gençlik Kolları Başkanı Canay Caner ve partililer katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 22-09-2024 23:42

MİLLETİN DURDURDUĞU YERDE DURAN PARTİYİZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Türkiye Buluşmaları kapsamında Yalova’ya geldi. Yazıcı, AK Parti Merkez ilçe binasında Yalova'da görev yapan Basın mensupları ile biraraya gelerek açıklamada bulundu. Programda; İlk konuşmayı Ak Parti İl başakanı Umut Güçlü Kısa bir selamlamadan sonre Sözü Ak Parti Genel başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcıya bıraktı. 
Yazıcı ‘Milletin durduğu yerde duran bir partiyiz’

Ak Parti İl Başkanı Umut Güçlü'nün Selamlama konuşmasından sonra konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı, AK Parti’nin kurulduğu ilk günden itibaren milletine hizmet etmek için var gücüyle çalıştığını söyledi. Yazıcı, “Milletten yetki aldığımız günden bu yana, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bütün kadrolarımızla millete hizmet etmek için koşuyoruz. Bu koşma tarzımızı da Sayın Genel Başkanımız şöyle ifade ediyor: ‘Biz milletin hukukunu korumak, insanımızın hayat standardını yükseltmek, hayatını kolaylaştırmak için bir araya gelmiş kadrolarız.’ Türkiye’yi değiştirdik, dönüştürdük. Boşluk bırakmadık, siyasetimizde boşluk yok. Çünkü biz siyasi yelpazede milletin durduğu yerde duran bir partiyiz. Dolayısıyla Türkiye söz konusu olduğunda, 85 milyonun tamamı. Yalova söz konusu olduğunda, Yalova’da yaşayan herkes bizim hedef kitlemizdir” dedi.

‘Yaşama hakkı Londra’da neyse  Bağdat’ta  odur’

“Biz dünya milletleriyle olan ilişkilerimizde de insanlığın kazanımı ve değerlerine sadık kaldık” diyen Yazıcı, “Temel hak ve özgürlükler önemlidir. İnsanların doğuştan hakları vardır. Bizim için yaşama hakkı Londra’da neyse, Bağdat’ta da odur. Bizim için siyasal katılım hakkı Paris’te neyse, Şam’da da odur. Dolayısıyla etrafımızda, güneyimizde, kuzeyimizde olup biten insan kıyımlarına karşı Türkiye, insanlığın kazandığı bu değerleri esas almak suretiyle farklı bir ses yükseltmektedir” dedi.

HABER MERKEZİ



HABER VİDEOSU





Kaynak: www.77haber.com.tr

Editör: Ömer Çiçek




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI