Bugun...



KANTİNLER YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE HAZIR

Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim kurulu başkanı Selim Işılak yaklaşık 3 ay aranın ardından Kantinci Esnafının İlk kez siftah yapacağını söyledi. Başkan Işılak , Okullarımızda Kantinlerimizin dışarıdan daha güvenli olduğunu belirterek "Kantinlerimiz yeni eğitim Ve Öğretim dönemine hazır " dedi.

facebook-paylas
Tarih: 08-09-2024 11:18

KANTİNLER YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE HAZIR

Konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu Yönetim kurulu başkan Yardımcısı Ve Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim kurulu başkanı Selim Işılak 3 ay gibi bir aranın ardından Kantinci Esnafının İlk kez siftah yapacağını dile getirdi.
Yeni eğitim Ve öğretim dönemi için tüm hazırlıklarını  yaptıklarını belirten Işılak, başta  hijyen olmak üzere  gerekli görülen  tüm kurallara  yeni dönemdede harfiyen uyulacağını belirtti.

Işılak, " Çocuklarımız emin ellerde. Kantinlerimizde tüm önlemlerimizi aldık hazırlıklarımızı  yaptık. Ayrıca Kantin işletmelerimiz Hijyenik koşullarda ilaçlandı" diye konuştu.

" Okullarımız dışarıdan daha güvenli"

Gıda sektörünün en güvenilir adreslerinin Okul Kantinleri olduğunu belirten Başkan Işılak,  Okul idarelerinin ve öğrencilerin özellikle  dışarıdan getirilen yiyecek ve içecekler konusunda daha duyarlı , hassas olması ve sağlıklı beslenmenin daha çok bilinci ile hareket etmeleri gerektiğini belirtti.

"Çocuklarımız emin ellerde "

Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim kurulu Olarak kurulma ve faaliyet amacımız başta geleceğimiz ve göz bebeğimiz olan gençlerimize daha kaliteli hizmet vermektedir. 
Şimdiden Kantinci esnafı Olarak işyerlerimize kavuşmanın ve Öğrencilerimiz ile buluşmanın heyecanını yaşıyoruz .
Bu arada Kantinlerimiz başta İl Milli Eğitim Müdürlüğü Olmak Üzere Tarım Ve Orman Müdürlüğü Ve Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenli olarak sürekli denetlenmektedir.
Bizde Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim kurulu Olarak Kantinci Meslektaşlarımız ile toplantılarımızı yaptık.
Gerek gördüğümüz konularda uyarı ve bilgilendirmelerde bulunduk.
Eksik olan hijyen ve diğer belgelerimizi tamamladık. Velilerimizin İçleri rahat olsun. Çocuklarımız emin ellerde. 

Başkan Işılak Son Olarak eğitim Camiasının bir Paydaşı Olarak 2024-2025eğitim Ve Öğretim döneminin başta Ülkemize , milletimize Ve Şehrimize hayırlı olsun temennisinde bulundu.




Kaynak: www.77haber.com.tr

Editör: Ömer Çiçek




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI