Bugun...



Fotoğraf ses getirmişti! Eyüp Aksu'dan "Taksi bulamadığı için minibüse bindi" iddialarına yanıt

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun minibüste çekilen fotoğrafı "Taksi bulamadığı için minibüse bindi" iddialarını beraberinde getirdi. Bazı basın yayın organlarında da yer alan haberlere yanıt veren Aksu "İstediğiniz zaman taksi bulabilirsiniz. İstanbul'da sabah ve akşam saatlerinde yüzde 90 oranında trafik oluşuyor. Metro tramvay ve minibüs gibi ulaşım araçlarını kullanıyorum" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 28-09-2024 10:36

Fotoğraf ses getirmişti! Eyüp Aksu'dan

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu sosyal medyada gündem olan "Taksi bulamadığı için minibüse bindi" iddialarına yanıt verdi.

FOTOĞRAF KISA SÜREDE VİRAL OLDU

Ulaşım koordinasyon merkezi (UKOME) toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu sosyal medyada paylaşılan 'Taksi bulamadığı için minibüse bindi' şeklindeki fotoğraflı paylaşımlarla ilgili soruya, "Türkiye Şoförler Otomobilciler Federasyonu'nun İstanbul'da UKOME temsilciliğini yapıyorum. Kamyon, kamyonet, minibüs, otobüs, servis, taksi dolmuş, taksi gibi bütün ulaşım camiasının ben temsilcisiyim. Bu ulaşım camiasını temsil ettiğim için bütün ulaşım camiasıyla görüşüyoruz, istişare ediyoruz, rapor hazırlıyoruz.

"BAZEN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINI KULLANIYORUM"

Bütün ulaşım araçlarını kullanıyorum. Ayrıca İstanbul'da bildiğiniz üzere sabah ve akşam saatlerinde yüzde 90 oranında trafik oluşuyor. Metro tramvay gibi minibüs gibi ulaşım araçlarını kullanıyorum. Bundan dolayı da dün minibüsle seyahat ettim, bazen toplu taşıma araçlarını kullanarak işe gidip geliyorum. İstediğiniz zaman taksi bulabilirsiniz. İstediğiniz an taksi kullanabilirsiniz ben de istediğim an taksiyi kullanıyorum. Bu olayın bunla hiçbir alakası yok, tercihen kullanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel trafik Ulaşım Yaşam Eyüp

Gözlerden ırak tuttuğu kızı yuvadan uçuyor

Eşi tarafından otelde başka bir kadınla yakalanan müsteşar yardımcısı görevden alındı

Küçük çocuk, özel okulun ayin töreninde katledildi




Kaynak: www.haberler.com




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI