Bugun...



"Üst üste itirazlarla sistem bloke ediliyor" diyen Kemal Kılıçdaroğlu YSK'ya seslendi: Algı yönetimini bırakın

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Oylarının yüksek olduğu sandıklarda üst üste itirazlarla sistemin bloke edildiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bloke ettiğiniz Türkiye'nin iradesidir. Bu işin bir oldubittiye getirilmesine izin vermeyeceğiz. Algı yönetimini bırakın. Bu iş ciddidir. YSK'yı da sorumluluğa davet ediyorum. Her bir oy sayılana kadar biz buradayız." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 15-05-2023 01:36


Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde oy sayımı devam ederken, adaylar arasındaki yarış devam ediyor. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

Oylarının yüksek olduğu sandıklarda üst üste itirazlarla sistemin bloke edildiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, algı yönetimi yapıldığını kaydetti. YSK'ya da çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, tüm oylar sayılana kadar sandıkların terk edilmemesini istedi.

"ÜST ÜSTE İTİRAZLARLA SİSTEMİ BLOKE EDİYORLAR"

Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Oyumuzun yüksek olduğu sandıklardan üst üste itirazlarla sistemi bloke ediyorlar. Ankara'da 300, İstanbul'da 783 sandıkta ısrarla itirazlar var. 6 kere, 11 kere itiraz edilen sandıklar var. Bloke ettiğiniz Türkiye'nin iradesidir. Bu işin bir oldubittiye getirilmesine izin vermeyeceğiz.

"YSK'YI SORUMLULUĞA DAVET EDİYORUM"

Algı yönetimini bırakın. Bu iş ciddidir. YSK'yı da sorumluluğa davet ediyorum. Elimizde ıslak imzalı tutanaklar var. Halkı oyalamayın. Bu milletin iradesine bloke koymayın. Sandıkları ve seçim kurullarını asla terk etmeyin. Her bir oy sayılana kadar biz buradayız."

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler




Kaynak: www.haberler.com




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI