Bugun...



ÇINARCIK BELEDİYE BAŞKAN KURT’TAN ‘ENGELSİZ ÇINARCIK’ PROJESİ

Yalova Çınarcık Belediyesi, ilçedeki belediye ve bankaların önlerine ve kentin farklı noktalarına ‘engelli park yeri’ yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 15-09-2024 00:08

ÇINARCIK BELEDİYE BAŞKAN KURT’TAN ‘ENGELSİZ ÇINARCIK’ PROJESİ

Yaz aylarında Nüfusu 4 katına çıkan Yalova'nın Çınarcık İlçe belediye başkanı Avni Kurt İlçe genelinde Park yeri sıkıntısı çeken engelli vatandaşların araçlarını park ederek gönlük yapılması gereken  mecburi işlerin rahatlıkla yapabilmeleri için İlçenin bir çok noktasına Engelli araç park yerleri yaparak park yeri sıkıntısı yaşayan engelliler için hayatı biraz daha kolaylaştırdı.
İlçe genelinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının bulunduğu yerlere yapılan park yerleri engelli vatandaşlar tarafında ilçenin gelişmesinde önemli bir yer alacağını söylediler.
 konu hakkında yazılı bir açıklamada bulunan Çınarcık belediye başkanı Avni Kurt seçim döneminde Çınarcık'ta yaşayan engelli vatandaşlarımıza önemli vaadlerde bulunmuştuk ve bu önemli vaadlerimizin arasında engelsiz çınarcık inşa edeceğim konusunda söz verdiğimden dolayı ; “Engelsiz Çınarcık’ı inşa etmek için çalışmalarımıza başladık. Engellilerimizin ihtiyaçlarını gözeten, onlara günlük yaşamlarında kolaylıklar sağlayacak bir sosyal belediyecilik anlayışını uygulamaya geçirmekteyiz.” diye konuştu. 

Çınarcık Belediye Başkan Avni Kurt, göreve gelir gelmez, ilçedeki atıl hale gelen Engelsiz Plajları yeniletmiş ve kullanıma açmıştı.




Kaynak: www.77haber.com.tr

Editör: Ömer Çiçek




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YALOVA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI