Bugun...



CHP yalova İl Kadın kolları 12.Olağan Kongresi Yapıldı

Chp Yalova İl kadın Kolları 12. Olağan Kongresi Engelsiz Kafe Konferans Salonunda Yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 14-07-2024 19:27

CHP yalova İl Kadın kolları 12.Olağan Kongresi Yapıldı

Chp yalova il kadın kolları 12. olağan kongresine Chp Yalova Milletvekili Tahsin Becan Chp kadın kolları genel başkan Yardımcısı Necla kacan İl başkanı İ.Erdem Doğancı ve Merkez ilçe Başkanı kemal Sürel Subaşı Belde Belediye başkanı Turan Canbeyli ve Bir çok davetli katıldı.

yalova Engelsiz Kafe Konferans salonunda Yapılan Chp Yalova il kadın kolları 12. olağan kongresine meryem Ataç başkanlığında tek liste ile gidildi. Kongrede konuşan Chp Yalova İl başkanı İ. Erdem Doğancı Erken genel seçimin kapıda olduğunu Bu nedenden dolayı daha fazla çalışmak gerektiğini belirterek Güven tazeleyen İl kadın kolları başkanı Meryem Ataç'a Başarılar diledi.Öte yanda Yalo va il kadın kolları12. olağan kongresinede  Konuşan Chp Yalova Milletvekili Tahsin Becan Öcelikle ön saflarda yer alan Kadın kollarımız Bu gün seçim olacakmışcasına çalışmalarına devam etmelerini bu hükümetin Türkiye'yi daha fazla taşıyacayacağı için Erken genel seçinin kaçınılmaz olduğunu söyleyen ChP Yalova Milletvekili Tahsin Becan Tüm Kadın Kolları üyelerine 8 ilçede seçimi kazanmamıza yardım ettikleri teşekkür ederim dedi.Chp Yalova Milletvekili Tahsin becan Tek liste olarak Kongreye giden kadın kolları başkanımız Meryem Ataç Güeven Tazelemesinden dolayı görevinde başarılar diledi.
Chp yalova il kadın kolları 12. olağan kongresinde Güeven tazeleyen Chp Yalova il kadın kolları başakanı Meryem Ataç tüm listede yer alan kadın kolları yönetimi il bir aile fotoğrafı çektirdikten sonra oylemeye gidildi.

 




Editör: Ömer Çiçek




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YALOVA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI